+34 609 533 583 info@projectesdaigua.com

 Que és un llac de bany?

Les piscines d’aigua natural es dissenyen per treballar amb la natura, i no per a lluitar contra ella. L’aigua es depura únicament per processos biològics, tal i com succeeix als rius i als llacs.  Per a mantenir el preciós equilibri natural, no s’aplica cap mena de desinfectant a l’aigua,  ja que és precisament la valuosa vida microscòpica de l’aigua i les seves xarxes alimentàries les que depuren i neutralitzen els organismes nocius. El resultat d’aquest procés és una aigua clara, viva i saludable, on poder banyar-se rodejat d’una bella flora aquàtica acuradament seleccionada. Sentir a la pell l’aigua viva i natural, sense productes químics, esdevé tota una experiència estimulant i regeneradora.

Lliures de productes químics

Banyar-se en aigua dolça, suau i lliure de productes químics agressius es possible gràcies a la depuració biològica.

Respecte medioambiental

Respectar l’aigua en la seva forma viva, amb tota la seva capacitat per a generar vida, es també respectar alló més valuós i primordial del nostre planeta.

Manteniment senzill

Amb el nostre suport técnic de seguiment continuat, el manteniment de la piscina natural pot  fer-ho qualsevol persona que estimi cuidar el seu jardí.

Preguntes frequents?

Projectes d’Aigua diseña piscinas naturales siguiendo las directrices de la IOB (International Organization of Bathing waters),organizacion de la que somos parte gràcias al GIABN. (Grupo Ibèrico de Aguas de Baño Naturalizadas).  Nuestro trabajo consiste en diseñar y dirigir la correcta ejecucción de nuestras piscinas naturales.Todas las piscinas naturales diseñadas por Projetes d’Aigua disfrutan de 3 años de seguimiento gratuito por nuestra parte, con el objetivo de acompañar el ecosistema en su evolución y correcto desarrollo.

Contacta'ns

 

 

 

TELÈFON
+34 609 533 583