+34 609 533 583 info@projectesdaigua.com

Nosaltres

Projectes d’Aigua és va iniciar l’any 2003, per dos biòlegs amb formació en la depuració d’aigua a traves de processos naturals.

Des de llavors no hem deixat de treballar en el mateix àmbit amb la motivació de millorar l’entorn proper, fent el que millor sabem fer, que és cuidar l’aigua. Cuidar-la com a font de vida per a tots els essers vius,  incloent-hi les persones. Per a aquestes busquem crear espais on podem tornar a gaudir en la nostra relació amb l’aigua viva, espais on poder escoltar i comprendre la natura com a font d’harmonia i benestar. 

El nostre procés de treball ve regit per criteris de sostenibilitat, respecte cultural  i rigor científic. Col·laboren amb nosaltres diversos professionals tècnics que fan possible abordar el teu projecte amb la cura i el respecte que es mereix.

.

Carles Pérez 

Llicenciat en Biologia (UB), i màster en Gestió i Tecnologia de l’Aigua (UPC). Especialitzat en sistemes naturals, desenvolupa amb passió des de fa més de 20 anys aplicacions de la limnologia, ciència que estudia l’ecologia d’aigües dolces, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aigua i crear ecosistemes aquàtics en benefici de les persones i de la natura.

Es fundador del Grup Ibèric d’Aigües de Bany Naturalitzades, GIABN, associació que aplica al nostre clima els coneixements i l’experiència centre-europea en matèria de piscines naturals.

Col·labora com a docent habitual en diversos postgraus d’Universitats Catalanes, i se n’alegra de veure com les noves generacions de tècnics tenen ja assumits molts dels principis ecològics bàsics.

Gina Klamburg

Llicenciada en Biologia (UB) i Màster en Medicina Tropical i Salut Internacional (UB). Especialitzada en biologia sanitària, va exercir durant uns anys a diferents laboratoris de Barcelona. El 2003 va viatjar a Armènia per cobrir una plaça de microbiologia a l’Arabkir Hospital d’Erevan.

Fundadora de Projectes d’Aigua, actualment treballa com a docent i també és assessora en els projectes de piscines naturals que desenvolupem

Membre de:

Grup Ibèric d’Aigües de Bany Naturalitzades

Xarxa de Bioconstrucció de Girona

Soci Certificat pel GIABN

Biòleg col·legiats

Col·laboradors:

Viver Tres Turons

Jardinista

Associacions:

Membre del GIABN, Grup Ibèric d’Aigües de Bany Naturalitzades,

Soci certificat del GIABN.

Membre de La Mora, Associació de bioconstrucció de Girona

Biòleg Col·legiat pel CBC, Col·legi de Biòlegs de Catalunya

Membre de Flora Catalana

 

Drets d’autor:

Dret de textes e imatges. (Creative Commons) Citant font i autor i només amb finalitat divulgativa, sense finalitat comercial per a tercers.
Els textes són de propietat intelectual i igual que les imatges estàn sotmeses a la llicència CC
Totes les fotos que aparèixen en aquesta web son de projectes nostres fets a Catalunya. No hi apareix cap foto de catàleg feta a llocs com Austria o Alemània.
Llicència Creative Commons

 

Contacta'ns

 

 

 

TELÈFON
+34 609 533 583