+34 609 533 583 info@projectesdaigua.com

Que és jardí aquàtic?

Adaptats a tota mena d’espais i inquietuds personals, l’aigua viva dóna al teu jardí una decidida i evocadora personalitat. Els jardins d’aigua viva permeten treballar amb una gran varietat d’estils i configuracions, des dels jardins naturalístics als àrabs, orientals,  i fins els més contemporanis de línies mes netes i concepció més arquitectònica. L’univers dels jardins aquàtics es quasi inabastable i està profundament lligat a la manera d’entendre l’aigua de les diverses cultures al llarg de l’historia.  Un jardí d’aigua ens ofereix sempre una petita escletxa per on lliscar inconscientment als nostres paratges més antics.

Sense límits

Dissenys de qualsevol tendència, mides e inspiració. Jocs d’aigua, il·luminació, fonts escultures… Un espai per somiar on tot es possible.

Benestar emocional

Un entorn on llegir, meditar, observar la natura silvestre mentre prenem un té, i on cada dia de l’any pot haver-hi una nova descoberta per a l’observador atent.

Contribució al medi

La seva presència és un petit oasi local d’aigua dolça que atreu ocells, amfibis, libèl·lules.. ajudant a protegir la flora i fauna aquàtica local amenaçada.

Contacta'ns

 

 

 

TELÈFON
+34 609 533 583