+34 609 533 583 info@projectesdaigua.com

Que és una llac natural?

Concebuts per què puguis gaudir del bany d’una manera confortable i alhora  propera a la natura, els llacs pel bany es dissenyen imitant el funcionament lacustre natural, on l’oxigen necessari es genera suaument per una acurada selecció de plantes autòctones submergides. Aquests llacs, són la perfecta combinació entre una piscina i un jardí aquàtic, un  paradís de benestar particular que et convida a explorar la teva relació amb l’aigua viva. Un bell exemple d’utilització responsable de la natura.

Dissenys naturals

A partir de 100m2 dissenyem llacs d’inspiració natural que interaccionen positivament amb l’entorn. La base de la biodepuració és la selecció de plantes específiques per a la teva aigua.

Immersió a la natura

Descobreix-te dins el teu jardí nedant en un llac d’aigua natural, sana i cristal·lina envoltat de nenúfars amb els seus colors, les seves fragàncies, mentre el so viu de l’aigua et transporta.

Mínima energia

Els sistemes lacustres són models naturals de processos lents de molt baix consum energètic, on l’oxigen necessari es generat de manera passiva per les plantes submergides.

Contacta'ns

 

 

 

TELÈFON
+34 609 533 583