+34 609 533 583 info@projectesdaigua.com

Sense desinfectants; químics, ultraviolats o ions de coure

Mètode

Els ecosistemes dissenyats per a la depuració biològica es basen en reproduir determinats processos que succeeixen a la natura. Per a dur a terme un disseny que faciliti la creació d’un ecosistema força estable és requereix força coneixement científic sobre les interaccions que es produeixen entre l’aigua, els organismes, el seu medi i les relacions tròfiques. Un ecosistema aquàtic dissenyat amb aquesta finalitat permet neutralitzar i assimilar els contaminants i patògens que arriben a l’aigua, transformant-los en nutrients  assimilables per les plantes i altres organismes. El resultat final es doncs un aigua mes pura. 

100% Biològica

Com al nostre sistema digestiu, la depuració natural és el resultat d’un delicat equilibri dels microorganismes presents. Mai utilitzem desinfectants: químics, ultraviolats o ions de coure.

Disseny respectuós

La cultura local és escoltada i font d’inspiració. Cerquem tradicions arquitectòniques d’usos i materials de la zona. Qualsevol element construït deixa una llarga petjada en el territori.

Sostenibilitat

Dissenys únics, amb el màxim de recursos locals i el mínim consum d’energia. Una estricte selecció de plantes autòctones fruït d’una llarga recerca optimitza la creació d’hàbitats naturals i aporta conscienciació ecològica.

Serveis que oferim

→ Projecte i disseny.

→ Coordinació i seguiment d’obra.

→ Instal·lacions especialitzades.

→ Subministrament tècnic.

→ Assessoraments i seguiments d’evolució.

→ Investigació i docència.

Contacta'ns

 

 

 

TELÈFON
+34 609 533 583